Brian Littrell

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Brian Littrell
Brian Littrell

Brian Thomas Littrell kang luwih dikenal mawa jeneng Brian Littrell iku anggota kelompok musik Backstreet Boys.[1] Brian lair tanggal 20 Februari 1975 ing Lexington, Kentucky, Amérika Serikat.[1] Brian gedhé ing Lexington, lan SMA ing Tates Creek sekolah lokal ing kana.[1] Wektu cilik, Brian kerep mélu acara-acara musik lokal.[1] Brian gabung karo Backstreet Boys amarga saran saka Kevin Richardson, sepupuné.[1] Brian gabung karo BSB taun 1993 wektu umur 18 taun.[1]


Biodata Brian Littrell[sunting | sunting sumber]

Jeneng Jangkep :Brian Littrell Thomas
Celukkan :B-Rok, Mr Joker, Seaver, Frick
Tanggap Warsa :20 Februari 1975
Panggonan Lair :Lexington, KY
Panggonan Saiki :Atlanta, Georgia
Dhuwur : 1,70 m, 5 '7 "
Werna Rambut :Soklat, pirang
Werna Mripat :Biru
Kulawarga :Tiyang sepuh: Harold Baker Littrell II dan Jackie, dan Kakangé: Harold Baker Littrell III. Garwané: Leighanne (Wallace) Littrell, Anak: Baylee Thomas Wylee Littrell
Alat Musik :Trumpèt
Musisi Favorit :Boyz II Men, Shai, Jodeci
Werna favorit :Biru tuwa
Panganan favorit :Makaroni dan Kèju
Hobi :Baskèt, golf, lunga ning bioskop, nari, nyanyi, renang
Astrologi :Pisces
Bintang Film Favorit :Tom Hanks[2]


Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b c d e f imdb.com(diundhuh tanggal 17 Agustus 2011)
  2. ^ backstreet.net(diundhuh tanggal 19 Agustus 2011)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Brian_Littrell&oldid=831819"