Bordhil

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Bordhil ing Ceko.
WTS sajroning bordhil.

Bordhil (saka basa Walanda bordeel) sing uga diarani los, iku jenengé omah palanyahan. Biyasané bordhil iku ing Tanah Jawa dipindha dadi salon utawa papan pamijetan. Bordhil iku papan panggonané prostitusi.

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bordhil&oldid=807471"