Bonifacius Cornelis de Jonge

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gambar:Ggjonge.jpg
Jhr.B.C. de Jonge

Jonkheer Mr. Bonifacius Cornelis de Jonge, (Den Haag, 22 Januari 1875 - Zeist, 24 Juni 1958), iku Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda sing maréntah antara tanggal 12 September 1931 nganti 16 September 1936.

De Jonge iku sawijing kaum bangsawan sing kapéngin sawijining pamaréntahan sing kuwat ing Walanda lan Hindhia-Walanda. Sawijing ukarané sing misuwur iku: "Awaké dhéwé wis ing Hindhia 300 taun suwéné, awaké dhéwé mesthi kudu bisa ing kéné 300 taun manèh!"

Uga delengen[sunting | sunting sumber]


Didhisiki déning:
jhr. A.C.D. de Graeff
Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda
1931-1936
Diganti déning:
Tjarda van S. Stachouwer


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.