Bombardier CRJ700

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
CRJ700 / CRJ900
CRJ1000 NextGen
Delta Bombardier 20071027.jpg
CRJ700 Delta Connection
 Tipe Pesawat penumpang regional
 Produsen Bombardier Aerospace
 Pisanan mabur 1999
 Status Aktif
 Pemakai SkyWest Airlines
Mesa Airlines
Atlantic Southeast Airlines
Mesaba Airlines
 Cacah digawé 537 pada April 2010[1]
 Rega satuan US$24-39.7 juta nalika taun 2006
 Acuan Bombardier CRJ200

Bombardier CRJ700, CRJ900, lan CRJ1000 yaiku pesawat penumpang regional kang basisé saka pesawat Bombardier CRJ200. Perakitan akhir saka pesawat iki dilakokaké ing Bandar Udara Internasional Montréal-Mirabel ing Mirabel, Quebec, ing sak njaba kotha Montreal, Kanada.[2]

Pengembangan[sunting | sunting sumber]

Meloni suksese seri CRJ100/200, Bombardier gawe varian kang luwih gedhe kanggo saingan karo pesawat regional kang luwih gedhe kayata kulawarga Embraer E-Jets, seri Fokker 70/100 lan kulawarga BAe 146/Avro RJ.

CRJ700[sunting | sunting sumber]

Horizon Air CRJ700

CRJ700 yaiku dawane 66 naganti 78 kursi kang dijukuk saka CRJ200, kanti 70 kursi minangka konfigurasi kang paling umum. CRJ700 dilengkapi kanti swiwi anyar kanti sudut flap kang duwur lan dawa uga sthik rada amba bagiyan lambung, kanti jobin kang luwih endek. Pesawat iki dilengkapi kanti mesin General Electric CF34-8C1. kecepetan maksimume yaiku Mach 0.85 (556 mil per jam) nalaika keduwuran maksimum 41,000 ft (12,500 m). Tergantung tumprap muatan, CRJ700 isa mabur nganti 2,250 mil (3,620 km) kanti mesin awal, lan varian anyar kanti mesin CF34-8C5 isamabur seadohe 2,895 mil (4,660 km).

Lufthansa CRJ701 ER

CRJ700 teka sajrone 3 versi: seri 700, seri 701, lan seri 702. Seri 700 diwatesi nganti 68 penumpang, seri 701 nampung 70 penumpang, lan seri 702 isa nampung 78 penumpang. CRJ700 uga duweni 3 pilihan kapasitas bobot lan bahan bakar: standard, ER, and LR. Versi ER ngunggahake kapasitas bahan bakar lan bobot maksimum, kang akhire ningkatake jarak tempuh. Wondene versi LR ningkatake hal kasebut luwih gedhe.

Penerbangan perdana dilakukake nalika tahun 1999 lan mlebu sajrone layanan tahun 2001. Sertifikasi tipe pesawat saka FAA yaiku CL-600-2C10.[3] Maskapai pertama kang gunakake CRJ700 yaiku Brit Air tahun 2001.

CRJ-700 saingan sacara langsung karo Embraer 170, kang duweni kapasitas 70 penumpang. Nanging, CRJ-700 10% luwih efektif sajrone biaya operasi ketimbang E-170.

Tahun 2008, CRJ700 diganteni karo CRJ700 NextGen, dilengkapi kabin kang luwih ekonomis lan anyar kang pada karo CRJ900 NextGen lan CRJ1000 NextGen.

CRJ705[sunting | sunting sumber]

Air Canada Jazz CRJ-705

Seri 705 mapan saka CRJ900, kanti sakkelas bisnis lan pengurangan kapasitas panggonan jagong maksimum supaya isa dioperasikake dening maskapai penerbangan regional. Kapasitas seri 705 yaiku 75 penumpang. Pira-pira maskapai regional duweni kontrak karo maskapai gedhe kang mbatesi kapasitas penumpang maksimum saka pesawat kang dioperasikake. Air Canada Jazz yaiku pangguna pertama kanggo pesawat iki tahun 2005 kanti 10 kelas bisnis dan 65 kelas ekonomi. Sertifikasi tipe saka FAA menehi kode CL-600-2D15 untuk pesawat ini. Air Canada Jazz mengoperasikake 16 pesawat seri 705.

CRJ900[sunting | sunting sumber]

Lufthansa CityLine Bombardier CRJ900LR (2010)

CRJ900 yaiku versi pandawanan kanti kapasitas 76 nganti 90 kursi saka CRJ700. Pesawat migunakake mesin GE CF34-8C5, kanti tenaga Cithakan:Convert/lbf kanti APR, lan tambahan swiwi pengendali. bobot maksimum kotor lepas landas yaiku 84,500 pon. Pesawat dijukuk saka basis CRJ200 kanti ana sithik pengembangan. Paket pengembangan deleng pemanfaatan lingkungan. Kabin duweni kipas sirkulasi kang mbantu ngatisake lan ngangetake. Mesin dikontrol dening kontrol mesin digital FADEC ketimbang gunakake kabel lan gunakake unit kontrol bahan bakar. Lantai kabin didunake segedhe 2 in ing ngendi isa nambah visibilitassaka jendela ing kabin amerga jendela luwih cepak keduwuran mata. APU dadi unit saka General Electric kang nyediakake hawa luwih akeh marang jero paket AC lan duweni batasan luwih duwur kanggo penyalaan lan penggunaan ing keduwuran. Amba swiwi luwih amba. Buntut didesain ulang kanti bentang luwih amba an penyeimbang ing ngisor. Sajrone penggunaan umum CRJ900 isa mabur luwih duwur 8-10,000 ft kanti konsumsi bahan bakar sithik luwih gedhe lan kecepatan jelajah rata-rata segedhe 450-500 knot, pengembangan signifikan saka pengarepe. Kode Sertifikasi Tipe FAA kanggo pesawat iki yaiku CL-600-2D24.

Pesawat CRJ900 (C-FRJX) pertama arupa modifikasi saka CRJ700 kanti menehi tambahan perpanjangan lambung ing bagian ngarep lan buri swiwi kang banjur diubah ing prototip CRJ1000 kanti nambah lambung kang luwih dawa.[4] CRJ900 saingan karo Embraer 175, lan luwih efisien per mil per kursi, miturut Bombardier.


Spesifikasi[sunting | sunting sumber]

Varian CRJ700 CRJ705 CRJ900 CRJ1000
Kru kokpit Dua
Kapasitas kursi 78 (1 kelas, maksimum)
70 (1 class, umum)
66 (2 kelas, umum)
74 (1 kelas, umum)
75 (2 kelas, umum)
86-90 (1 kelas, umum) 100 (1 kelas, umum)
Panjang 32.51 m (106 ft 8 in) 36.40 m (119 ft 4 in) 39.13 m (128 ft 4.7 in)
Bwntang sayap 23.24 m (76 ft 3 in) 24.85 m (81 ft 6 in) 26.18 m (85 ft 10.6 in)
Duwur 7.57 m (24 ft 10 in) 7.51 m (24 ft 7 in) 7.50 m (24 ft 6 in)
Luas swiwi 70.61 m² (760 ft²) 77.4 m² (833 ft²)
Diameter lambung 2.7 m (8 ft 10 in)
Lebar kabin maksimum 2.57 m (8 ft 5 in)
Tinggi kabin 1.89 m (6 ft 2 in)
Bobot kosong operasi 19.731 kg (43,500 lb) 21.433 kg (47,250 lb) 23.179 kg (51,100 lb)
Bobot tanpa bahan bakar maksimum (ZFW) 28,259 kg (62,300 lb)
LR: 28,801 kg (63,495 lb)
31,751 kg (70,000 lb)
LR: 32,024 kg (70,600 lb)
35,154 kg (77,500 lb)
Bobot maksimum lepas landas (MTOW) 32,999 kg (72,750 lb)
ER: 34,019 kg (75,000 lb)
LR: 34,926  kg (77,000 lb)
36,504 kg (80,500 lb)
ER: 37,421 kg (82,500 lb)
LR: 38,330 kg (84,500 lb)
EuroLite: 38,995 kg (85,968 lb)
40,824 kg (90,000 lb)
ER: 41,632 kg (91,800 lb)
Bobot muatan maksimum 8,527 kg (18,800 lb)
LR: 9,070 kg (19,995 lb)
10,319 kg (22,750 lb)
LR: 10,591 kg (23,350 lb)
12,156 kg (26,800 lb)
Kapasitas kargo 155 m3 (Cithakan:Convert/cuft) 168 m3 (Cithakan:Convert/cuft) 194 m3 (Cithakan:Convert/cuft)
Dawa landasan nalika MTOW (ISA) 1.564 m (5,131 ft)
ER: 1.676 m (5,499 ft)
LR: 1.851 m (6,073 ft)
1.778 m (5,833 ft)
ER: 1.861 m (6,106 ft)
LR: 1.944 m (6,378 ft)
EuroLite: 1.822 m (5,978 ft)
1.996 m (6,549 ft)
ER: 2.079 m (6,821 ft)
Duwuré jelajah 12,500 m (41,000 ft)
Kecepatan jelajah Mach 0.78 (829 km/h, 515 mph) Mach 0.78 (829 km/h, 515 mph) Mach 0.80 (850 km/h, 528 mph) Mach 0.78 (829 km/h, 515 mph)
Kecepatan maksimum Mach 0.825 (876 km/h, 544 mph) Mach 0.83 (885 km/h, 559 mph) Mach 0.83 (881 km/h, 547 mph) Mach 0.82 (870 km/h, 541 mph)
Jarak maksimum Cithakan:Convert/LinAonDbSoff
ER: 1.732 nmi (Cithakan:Convert/km mi)
LR: 2.002 nmi (Cithakan:Convert/km mi)
Cithakan:Convert/LinAonDbSoff
ER: 1.963 nmi (Cithakan:Convert/km mi)
LR: 1.999 nmi (Cithakan:Convert/km mi)
Cithakan:Convert/LinAonDbSoff
ER: 1.593 nmi (Cithakan:Convert/km mi)
LR: 1.828 nmi (Cithakan:Convert/km mi)
EuroLite: Cithakan:Convert/LinAonDbSoff
1.491 nmi (Cithakan:Convert/km mi)
ER: 1.691 nmi (Cithakan:Convert/km mi)
Bahan bakar maksimum 8.822 kg (19,450 lb)
Mesin (2x) GE CF34-8C5B1 GE CF34-8C5 GE CF34-8C5 GE CF34-8C5A1
Tenaga lepas landas (2x) 56.4 kN (12,670 lbf) 58.4 kN (13,123 lbf) 59.4 kN (13,360 lbf) 60.6 kN (13,630 lbf)
Tenaga APR (2x) 61.3 kN (13,790 lbf) 63.4 kN (14,255 lbf) 64.5 kN (14,510 lbf) 64.5 kN (14,510 lbf)

Sumber: CRJ700,[5][6][7] CRJ705,[8] CRJ900,[9][10][11] CRJ1000[12][13][14][15]
Notes:

  • Delta Connection CRJ900 kapasitasé 76 penumpang lan papat kru kanti konfigurasi gabungan rong kelas.[16]


Pesanan lan pengiriman[sunting | sunting sumber]

Seri model Pesanan Pengiriman Durung dikirim
CRJ700 328 287 41
CRJ705 16 16 -
CRJ900 248 234 14
CRJ1000 49 0 49
Total 641 537 104

Semua data diperoleh pada 30 April 2010.[1]

Cathetan sikil[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b Program Status Report - Bombardier CRJ Series
  2. ^ Aero India 2007 Bombardier CRJ900
  3. ^ FAA Type Certificate
  4. ^ http://www.airliners.net/search/photo.search?regsearch=C-FRJX Photos of C-FRJX in its various incarnations as first prototypes of the CRJ-700, CRJ-900 and CRJ-1000
  5. ^ CRJ700 Specifications. Bombardier
  6. ^ CRJ700 NextGen Fact Sheet. Bombardier, June 2009.
  7. ^ CRJ700 NextGen Fact Sheet at crjnextgen.com
  8. ^ CRJ705 Specifications. Bombardier
  9. ^ CRJ900 Specifications. Bombardier
  10. ^ CRJ900 NextGen Fact Sheet. Bombardier, June 2009.
  11. ^ CRJ900 NextGen Fact Sheet at crjnextgen.com
  12. ^ CRJ1000 NextGen Fact Sheet. Bombardier, June 2009.
  13. ^ CRJ1000 NextGen Fact Sheet at crjnextgen.com
  14. ^ Bombardier CRJ1000 at globalsecurity.org
  15. ^ Meet the Bombardier CRJ1000 EuroLite at flightglobal.com
  16. ^ Canadair Regional Jet 900 (CRJ)

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Bombardier aircraft

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bombardier_CRJ700&oldid=884977"