Bom JW Marriott 2003

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Pengeboman kedadeyan ing tanggal 5 Agustus 2003 watara jam 12.45 WIB ing kawasan Mega Kuningan, Jakarta Kidul, Indonesia. Jeblugan iku asal saka bom mobil bunuh diri nganggo montor Toyota Kijang nomer polisi B 7462 ZN sing ditumpaki dening Asmar Latin Sani. Jeblugan kasebut niwasake 12 jiwa lan 150 tatu. Akibat prastawa iku, Hotel JW Marriott ditutup sajroning limang minggu lan bukak maneh tanggal 8 September 2003.

Ing tanggal 17 Juli 2009 hotel JW Marriot lan hotel Ritz-Carlton diguncang bom maneh.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]