Boguszów-Gorce

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Boguszów-Gorce
POL Boguszów-Gorce COA.svg
Lambang Boguszów-Gorce
120px
Lokasi Boguszów-Gorce
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Boguszów-Gorce
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...
Boguszów-Gorce, ratusz.JPG


Boguszów-Gorce (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Boguszów-Gorce&oldid=843808"