Bochnia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Bochnia
POL Bochnia COA.svg
Lambang Bochnia
120px
Lokasi Bochnia
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: 29,9 km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Bochnia
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...


Bochnia (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bochnia&oldid=862220"