Bludrek

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Bludrek utawa bludreg, yaiku tembung liya saka hipertensi utawa tekanan darah tinggi. Tembung iki asale saka basa Walanda : bloeddruk, kang uga tegese tekanan darah tinggi.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bludrek&oldid=834363"