Blogger (layanan)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Broom icon.svg

Artikel iki prelu dirapèkaké supaya miturut marang standhar Wikipédia
Ngrapèkaké artikel bisa arupa mérang artikel ing paragraf utawa wikifikasi artikel.
Sawisé dirapèkaké, tulung busaken pesen iki.

Blogger
Blogger_screenshot.jpg
Screenshot Blogger
URL blogger.com
Komersial? Ya
Jenis situs Layanan publikasi blogger
Pendaftaran Gratis
Pemilik Google
Pencipta Pyra Labs
Status Aktif

Blogger yaiku layanan publikasi blog, digawé déning Pyra Labs lan diakusisi déning Google taun 2003. Umumé, blog sing dihost déning Google iku ing ngisor subdomain blogspot.com. Blogger agawé para panganggoné mublikasi blog-é ing server liya, liwat FTP nganti 1 Mei 2010. Sawisé tanggal iku, blog kudu disimpen ing server Google, nanging panganggo bisa nganggo alamat situs dhéwé nganggo fitur Custom URL.[1]

Rèferènsi[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Blogger_(layanan)&oldid=830626"