Blachownia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Blachownia
POL Blachownia COA.svg
Lambang Blachownia
POL Blachownia flag.svg
Gendhera Blachownia
Katrangan cekak
Provinsi: Silesia
Jembar: 36,53 km²
Pedunung: 9.936 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: SCZ
Alamat
balé kutha:
ul. Sienkiewicza 22

42-290 Blachownia

Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...


Blachownia (Jerman Blachstädt (1941)-(1945)) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 9.936 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Blachownia&oldid=862221"