Bitola

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Jam kutha Bitola

Bitola iku sawijining kutha ing Republik Makedonia. Dunungé ing sisih kidul, yaiku ing Munisipalitas Bitola. Ing taun 2005, kutha iki nduwèni pedunung cacah 95.385 jiwa. Kutha iki dumunung ing elevasi 576 m. Kutha Bitola minangka kutha paling gedhé kaloro ing negara iki.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bitola&oldid=829486"