Bison

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Bison Amérika
Wisent utawa "Bison Eropah"

Bison iku sajinising sapi mawa kuku genep sing sajatiné kawangun saka 6 spesies. Nanging saiki namung rong spesies sing isih urip yaiku wisent (Bison bonasus) ing Eropah lan Bison Amérika (Bison bison) ing Amérika Lor. Saben subspesies iki ngandhut rong subspesies manèh.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bison&oldid=815216"