Bieruń

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Bieruń
POL Bieruń COA.svg
Lambang Bieruń
POL Bieruń location.svg
Lokasi Bieruń
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Silesia
Jembar: 40,31 km²
Pedunung: 19.977 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: SBL
Alamat
balé kutha:
Rynek 14
43-155 Bieruń
Situs wèb resmi: www.bierun.pl
Politik
Walikutha: Ludwik Jagoda


Bieruń (Jerman Berun) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 19.977 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bieruń&oldid=817585"