Bielawa

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Bielawa
POL Bielawa COA.svg
Lambang Bielawa
POL Bielawa map.svg
Lokasi Bielawa
Katrangan cekak
Provinsi: Silesia Hilir
Jembar: 36,2 km²
Pedunung: 32.652 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: DDZ
Alamat
balé kutha:
pl. Wolności 1
58-260 Bielawa
Situs wèb resmi: www.um.bielawa.pl
Politik
Wali kutha: Ryszard Dźwiniel


Bielawa (Jerman Langenbielau) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 32.652 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bielawa&oldid=817566"