Bibliotheca Alexandrina

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Bibliotheca Alexandrina

Bibliotheca Alexandrina (Basa Latin kanggo "Kapustakan Al-Iskandariyah" ing Basa Arab: مكتبة الإسكندرية maktabat al-iskandariyyah) iku sawijining kapustakan lan punjer budaya gedhé ing pasisir Segara Tengah ing Alexandria, Mesir. Kapustakan iki kanggo mèngeti Kapustakan Alexandria lan uga minangka usaha kanggo nyoba nggugah bali kamulyan punjer studi lan ngèlmu saka jaman biyèn iki.