Biała Prudnicka

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Biała Prudnicka
POL Biała COA.svg
Lambang Biała Prudnicka
140px
Lokasi Biała Prudnicka
Katrangan cekak
Provinsi: Opole
Jembar: 14,71 km²
Pedunung: 2.563 (31 Desember 2009)
Pelat nomor kendaran motor: OPR
Alamat
balé kutha:
Rynek 10.
.48-210 Biała Prudnicka
Situs wèb resmi: http://www.biala.gmina.pl
Politik
Walikutha: Arnold Hindera


Biała Prudnicka utawa ing basa Jerman Zülz iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ± 2.500 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Biała_Prudnicka&oldid=817598"