Biała Piska

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Biała Piska
POL Biała Piska COA.svg
Lambang Biała Piska
120px
Lokasi Biała Piska
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Biała Piska
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...


Biała Piska (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Biała_Piska&oldid=817597"