Betung, Banyuasin

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Betung

Peta lokasi Kecamatan Betung
Provinsi [[{{{provinsi}}}]]
Banyuasin
Jembar wewengkon
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Pambuka[sunting | sunting sumber]

Kecamatan Betung iku salah sijining kecamatan neng Kabupaten Banyuasin, Sumatra Kidul.

Desa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Bali menyang: Kabupaten Banyuasin
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Betung,_Banyuasin&oldid=812110"