Bergamo

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Dalan cilik (via della Noca) tumuju città alta.
Biblioteca Angelo Mai ing Piazza Vecchia.
Città bassa.

Bergamo kuwi sawijining kutha ing Italia. Dumunung ana ing Region Lombardia, cacahé pedunung 117.877 jiwa (2004) lan jembar wilayah 38,7 km². Kapadhetan 3046 jiwa/km². Kutha iki minangka ibukutha Provinsi Bergamo.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


Eropah | Italia | Lombardia
Bergamo | Brescia | Como | Cremona | Lecco | Lodi | Mantova | Milan (Milano) | Pavia | Sondrio | Varese

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bergamo&oldid=813034"