Berbak, Ngawen, Blora

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Désa Berbak

Peta lokasi Désa Berbak
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Blora
Kecamatan Ngawen
Jembar wewengkon -
Cacahing pedunung -
 - Kapadhetan -

Berbak iku salah sawijining desa / Kalurahan ing Kecamatan Ngawen, Kabupaten Blora, provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Désa kanthi kodhe désa:33.16.12.2022 iki dumunung ing saloré kelurahan Ngawen.

Géografi[sunting | sunting sumber]

Désa Berbak wewatesan ing sisih kidul karo kelurahan Ngawen, ing sisih kulon karo désa Gotputuk , ing sisih lor karo désa , ing sisih wétan karo désa Sarimulyo

Dhémografi[sunting | sunting sumber]

Pedunung ing désa Berbak

Pendhidhikan[sunting | sunting sumber]

Désa Berbak nduwèni sawetara fasilitas pendhidhikan antara liya:

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]