Benteng, Selayar

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Benteng
Benteng, kepulauan selayar.jpg
Peta lokasi Kecamatan Benteng
Provinsi Sulawesi Kidul
Kabupatèn Kapuloan Selayar
Jembar wewengkon
Cacah pedunung 18.860
 - Kapadhetan 2.649/km2
Desa/kelurahan

Kecamatan Benteng iku salah sijining kecamatan neng Kabupaten Selayar provinsi Sulawesi Kidul, Indonésia.

Desa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Benteng, Selayar

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Benteng,_Selayar&oldid=811469"