Belvedere, Vienna

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Panorama wayah wengi ing Belvedere

Belvedere iku kumpulan bangunan kang nagndut sajarah ing Wina, Austria, kapengkar déning loro wangun istana Barok Belvedere Ndhuwur lan Ngisor, Orangery,uga Stables Istana. Bangunan-bangunan ditata déning lanskap taman Baroque ing distrik ka-3 kutha, Kidul-Wétan pusat. Minangka ditetepake déning gradien uga kagolong banyu muncrat (air mancur) kanthi ornamen dekoratif lan cascades, patung Baroque, uga pager wesi kang apik.Istana Baroque sakubenge di bangun kanggo pangonan utawa omah ing mangsa panas déning Pangeran Eugene saka Savoy. Belvedere dibangun wiwit mangsa konstruksi kang jembar ing Wina, minangka wektu iku ibukota kekaisan lan omah kuasai déning kang kuasa.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Belvedere,_Vienna&oldid=832532"