Bejalen, Ambarawa, Semarang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Désa Bejalen

Peta lokasi Désa Bejalen
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Semarang
Kecamatan Ambarawa
Jembar wewengkon -
Cacahing pedunung -
 - Kapadhetan -


Bejalen, iku salah sawijining désa / kelurahan ing Kecamatan Ambarawa, Kabupatèn Semarang , provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa iki jembaré: - km2 kanthi pedunung watara - jiwa. Désa iki wewatesan :

ing sisih lor karo: ---
ing sisih kidul karo: ---
ing sisih kulon karo: ---
ing sisih wétan karo: ---

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]