Beit Safafa

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Beit Safafa (Arab: بيت صفافا‎, Ibrani: בית צפאפא‎) kuwi sawijining kampung Arab ing Yérusalem sisih kidul antarané pakampungan Patt lan Gilo, cedhak Beit Lahm (Bethlehem). Beit Safafa ndarbèni pedunung 5.463 jiwa ing taun 2000. Ambané 1.577 dunam.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Beit_Safafa&oldid=832348"