Beersheba

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Beer sheva
300pxpx
BeershebaEmblem.svg
Dhistrik Kidul
Pamaréntahan Dhaptar kutha
Basa Ibrani בְּאֵר שֶׁבַע
Basa Arab بئر السبع
Makna jeneng Well of the Oath or Seven Wells(see also)
Populasi 187,200 (city)
531,000 (metro) (2008)
Jembar 117.500 dunams (117.5 km2; 45.4 sq mi)
Walikota Rubik Danilovich
Koordinat 31°14′N 34°47′E / 31.233°N 34.783°E / 31.233; 34.783Koordinat: 31°14′N 34°47′E / 31.233°N 34.783°E / 31.233; 34.783
Website http://www.beer-sheva.muni.il

Beersheba (basa Ibrani: בְּאֶר שֶׁבַע, Bəʼer Šévaʻ; basa Arab: بِئْرْ اَلْسَبْعْ Biʼr as-Sabʻ) iku sawijining kutha sing dumunung ing Israel bagéan kulon. Pedunugé watara 187.000 jiwa (2005).


Rujukan[sunting | sunting sumber]

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Beersheba&oldid=829377"