Bebungah

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Bebungah utawa hadhiah utawa hibah utawa kadho iku pawèwèh arupa dhuwit, barang, jasa lan sapanunggalané tanpa ana kompènsasi suwaliké kayadéné sing kedadéyan nalika dedagangan.

Angkah[sunting | sunting sumber]

Hadhiah ing sangisoré wit Natal.

Angkah pawèwèh bebungah antara liya ya iku:

  • Pratélan rasa tresna utawa kekancan
  • Pratélan rasa utawa tandha panuwun
  • Rasa mesakaké, jroning wangun amal
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bebungah&oldid=833729"