Bausasran, Danurejan, Yogyakarta

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kelurahan Bausasran

Peta lokasi Kelurahan Bausasran
Provinsi Daerah Istimewa Yogyakarta
Kutha Yogyakarta
Kecamatan Danurejan
Jembar wewengkon
Cacahing pedunung -
 - Kapadhetan -

Bausasran kuwi sawijining kelurahan sing dumunung ing kecamatan Danurejan, Kutha Yogyakarta, Daerah Istimewa Yogyakarta, Indonésia.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


 

Danurejan, Yogyakarta, Daerah Istimewa Yogyakarta

Kelurahan: Bausasran | Tegalpanggung | Suryatmajan