Batur

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Priyayi saka Bandhung mawa réwangé ing abad kaping 19.

Batur, réwang, réncang (krama) utawa pembantu rumah tangga (basa Indonésia) iku sawijining wong sing nyambut gawé sajroning omah utawa rumah tangga (basa Indonésia). Batur iku ngréwangi pandarbé omah ngurusi omah utawa pedunungé omah iku. Tugasé biyasané resik-resik, ngurusi bocah utawa masak.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Batur ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Batur&oldid=864980"