Batu Atas, Buton

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Batu Atas

Peta lokasi Kecamatan Batu Atas
Provinsi [[{{{provinsi}}}]]
Buton
Jembar wewengkon
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Pambuka[sunting | sunting sumber]

Kecamatan Batu Atas iku salah sijining kecamatan neng Kabupaten Buton provinsi Sulawesi Kidul-Wétan.

Desa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Bali menyang: Kabupaten Buton
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Batu_Atas,_Buton&oldid=811539"