Batalyon

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Tandha taktis Batalyon

Batalyon kuwi tataran satuan militèr kang dumadi saka loro nganti enem kompi, kang biasa dipimpin déning prajurit kanthi pangkat Letnan Kolonèl. Istilah batalyon béda-béda ing sawenèh negara. Sawijining batalyon biasané minangka bagéyan saka sawijining rèsimèn, grup, utawa brigade, gumantung saka sistem organisasi kang dianggo.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Batalyon&oldid=814503"