Basa Tahiti

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Tahiti
Reo Mā'ohi
Dianggo ing Polinesia Perancis
Dhaérah Tahiti
Cacahing penutur 120,000
Rumpun basa
Status resmi
Basa resmi ing Polinesia Perancis
Diatur déning Ora diatur sacara resmi
Kodhe-kodhe basa
ISO 639-1 ty
ISO 639-2 tah
ISO 639-3 tah

Basa Tahiti yaiku wangun basa Austronesia lan basa nasional Polinesia Prancis. Kanthi cacah panuturé kurang luwih nagnthi 120.000 jiwa.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Ethnologue: Tahitian

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Basa_Tahiti&oldid=833813"