Basa Mandar

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Basa Mandar, kuwi minangka anak cawang basa Malayo-Polinesia, dipituturaké déning masarakat suku Mandar sing pusaté dumunung ing Propinsi Sulawesi Kulon, yakuwi ing Kabupatèn Mamuju, Polewali Mandar, Majene lan Mamuju Lor. Saliyané ing tlatah kasebut, basa iki sumebar ing pesisir Sulawesi Kidul, Kalimantan Kidul, lan Kalimantan Wétan.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Basa_Mandar&oldid=815060"