Basa Malagasy

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Basa Malagasy iku sawijining basa Austronésia sing dipituturaké ing Madagaskar. Basa iki kalebu anggota basa Austronésia sing dipituturaké kulon dhéwé. Senadyan mengkono, basa iki paling cedhak karo basa Maanyan ing Kalimantan menawa ditilik saka kosakatané.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Basa_Malagasy&oldid=835439"