Barru, Barru

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Barru

Peta lokasi Kecamatan Barru
Provinsi Sulawesi Kidul
Kabupatèn Barru
Jembar wewengkon ---
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Kecamatan Barru iku salah sijining kecamatan neng Kabupaten Barru provinsi Sulawesi Kidul, Indonésia.

Desa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Barru,_Barru&oldid=811355"