Barczewo

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Barczewo
POL Barczewo COA.svg
Lambang Barczewo
POL Barczewo map.svg
Lokasi Barczewo
Katrangan cekak
Provinsi: Warmia-Mazuria
Jembar: 4,58 km²
Pedunung: 7.315 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: NOL
Alamat
balé kutha:
ul. Ratuszowy 1
11-010 Barczewo
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: Lech Nitkowski


Barczewo utawa Wartembork (Jerman Wartenburg in Ostpreussen) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 7.315 jiwa (2008).

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Barczewo ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Barczewo&oldid=869885"