Banjar (Bali)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Pamérangan administratif Indonésia
Pancasila
Tingkat Provinsi

Provinsi
Dhaérah KhususDhaérah Istimewa

Tingkat Kabupatèn/Kutha

KabupatènKutha
Kabupatèn administrasi
Kutha administrasi

Tingkat Kecamatan

KecamatanDistrik

Tingkat Kelurahan/Désa

KelurahanDésa
NagariKampungGampong

Delengen uga

BanjarDusun
LingkunganPedhukuhan
Rukun Warga
Rukun Tetangga

sunting

Banjar, iku pamérangan wilayah administratif ing Provinsi Bali, Indonesia sangisoré Kelurahan utawa Desa.

Banjar minangka kesatuan masarakat hukum sing ndarbèni wates-wates wilayah sing nduwèni wenang kanggo ngatur lan ngurus kapentingan masarakat saenggon, miturut asal-usul lan adat istiadat saenggon sing diakoni lan dikurmati jroning sistem Pamaréntahan Negara Kesatuan Republik Indonesia.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Banjar_(Bali)&oldid=822347"