Banja Luka

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Geréja Ortodoks Banja Luka
Lublana9.jpg

Banja Luka (Sirilik: Бања Лука) kuwi sawijining kutha kang dumunung ing sisih lor Bosnia-Herzegovina. Kutha iki minangka kutha paling gedhé kaloro ing negara iku. Kutha iki minangka ibukutha de facto Republika Srpska. Kutha iki nduwèni pedunung cacahé 210.000 jiwa (2006) lan jembar wewengkon 15 km².

Kutha kembar[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Banja_Luka&oldid=881926"