Bangsawan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Bangsawan yaiku wong kang nduweni keturunan saka raja utawa saka golongan kerajaan.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bangsawan&oldid=733765"