Banggae, Majene

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Banggae

Peta lokasi Kecamatan Banggae
Provinsi [[{{{provinsi}}}]]
Majene
Jembar wewengkon
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Kecamatan Banggae iku salah sijining kecamatan neng Kabupatèn Majene provinsi Sulawesi Kulon.

Désa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Kabupatèn Majene, Sulawesi Kulon
Lambang Kabupatèn Majene

Kecamatan: Banggae | Malunda | Pamboang | Sendana

Sulawesi Kulon
Lambang Provinsi Sulawesi Kulon

Kabupatèn: Majene | Mamuju | Mamuju Lor | Mamasa | Polewali Mandar

Lihat pula: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia

Bali menyang: Kabupatèn Majene

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Banggae,_Majene&oldid=811703"