Bandhar Udhara Internasional Long Thanh

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
{{{name}}}
IATA: ?ICAO: ?
Ikhtisar
Jinis bandhara Sipil
Lokasi Kutha Ho Chi Minh, Dong Nam Bo, Viètnam
Èlevasi 10 m (33 ft)
Koordinat 10°58′52″N, 106°49′10″E

|- !align="center" valign="top"|? |align="center" colspan="2" valign="top"|4.000 |align="center" valign="top"|60 |align="center" valign="top"|Beton

|- !align="center" valign="top"|? |align="center" colspan="2" valign="top"|4.000 |align="center" valign="top"|60 |align="center" valign="top"|Beton

|- !align="center" valign="top"|? |align="center" colspan="2" valign="top"|4.000 |align="center" valign="top"|60 |align="center" valign="top"|Beton

|- !align="center" valign="top"|? |align="center" colspan="2" valign="top"|4.000 |align="center" valign="top"|60 |align="center" valign="top"|Beton

|} Bandhar Udhara Internasional Long Thanh utawa Cảng hàng không quốc tế Long Thành utawa Sân bay quốc tế Long Thành iku sawijining bandhar udhara sing nglayani dhaérah Kutha Ho Chi Minh ing Dong Nam Bo, Viètnam. Bandhar udhara iki nduwèni ukuran landhas pacu 3048 x 45 m, 3800 x 45 m. Adohé saka tengah kutha Kota Ho Chi Minh kurang luwih 40 km. Konstruksiné (International Terminal) diwiwiti sasi Agustus 2020, kanthi anggaran 6700 milyar dolar AS.


Pamaburan bebarengan destinasi[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]