Bandhar Udhara Internasional Centrair Chūbu

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Pandangan udhara Centrair

Bandhar Udhara Internasional Centrair Chūbu utawa Chūbu Centrair International Airport iku sawijining bandhara sing nglayani dhaérah Nagoya ing Prefektur Aichi. Bandhara iki dibangun ing Teluk Ise ing kidul Nagoya ing sawijining pulo gawéan. Dibukak tanggal 17 Februari 2005, bandhara iki minangka pengganti saka Bandhar udhara Nagoya lan sabanjuré diwènèhi kodhe IATA NGO déné kodhe ICAOné yakuwi RJGG.

Chubu minangka bandhara lepas pantai ka-3 sawisé Bandhara Nagasaki lan Bandhara Internasional Kansai ing Osaka. Nalika bandhara iki dibukak sasi Februari 2005, langsung njupuk kabèh pamaburan komersial ing Bandhara Nagoya. Bandhara iki dibukak kango ngantisipasi Expo 2005 ing Prefektur Aichi.

Konstruksiné diwiwiti sasi Agustus 2000, kanthi anggaran 768 milyar yèn (5,5 milyar euro, 7,3 milyar dolar AS), nanging amarga manajemené efisièn, mula mèh 100 milyar yèn bisa dihémat. [1]

Pamaburan bebarengan destinasi[sunting | sunting sumber]

Internasional[sunting | sunting sumber]

Domestik[sunting | sunting sumber]

  • All Nippon Airways (Akita, Ashikawa, Fukuoka, Fukushima, Hakodate, Ishigaki, Kagoshima, Kumamoto, Matsuyama, Memanbetsu, Miyazaki, Nagasaki, Naha, Niigata, Oita, Sapporo-Chitose, Sendai, Tokushima, Tokyo-Narita, Wakkanai [seasonal], Yonago)
  • Japan Airlines (Aomori, Fukuoka, Hanamaki, Nagasaki, Naha, Kagoshima, Kumamoto, Kushiro, Sapporo, Sendai, Tokyo-Narita)