Bandar Udara Internasional Ibu Kota Beijing

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Bandar Udara Internasional
Ibu Kota Beijing

北京首都国际机场
Běijīng Shǒudū Guójì Jīchǎng
Beijing Terminal 3.jpg
Terminal 3 di Bandara Internasional Ibukota Beijing
IATA: PEKICAO: ZBAA
Ikhtisar
Jinis bandara Publik
Pangopenan Administrasi Penerbangan Sipil Cina
Ngelayani Beijing
Tlatah Distrik Chaoyang, Beijing
Penghubung kanggo
Kaduwuran DPML 116 ft / 35 m
Koordinat 40°04′48″N 116°35′04″E / 40.08°N 116.58444°E / 40.08; 116.58444Koordinat: 40°04′48″N 116°35′04″E / 40.08°N 116.58444°E / 40.08; 116.58444
Situs web www.bcia.com.cn
Landas pacu
Arah Dawa Dhasar
m ft
18L/36R 3.800 12.468 Aspal
18R/36L 3.200 10.499 Aspal
01/19 3.800 12.468 Beton
Statistik (2011)
Gerakan Penumpang 78.675.000
Gerakan Pesawat 517.584
Statistik dari Airports Council International[1]
Bandar Udara Internasional Ibu Kota Beijing
Traditional Chinese:
Simplified Chinese:

Bandar Udara Internasional Ibu Kota Beijing (Hanzi sederhana: 北京首都国际机场Cithakan:; Hanzi tradisional: 北京首都國際機場Cithakan:; Cithakan:!(Cithakan:!(pinyin]]: Běijīng Shǒudū Guójì Jīchǎng) (IATA: PEKICAO: ZBAA) yaiku baaikundar udara internasional ing Beijing, Republik Rakyat Cina. Bandar udara iki dibuka nalika tanggal 2 Maret 1958, lan arupa bandar udara paling sibuk kapindo ing donya.[2]

Bandara Ibu Kota kang mapan ing Distrik Chaoyang, 32 km (20 mi) timur laut aka pusat kota Beijing. Bandara iki diduwéni lan dioperasikaké dening Beijing Capital International Airport Company Limited, slah sijiné perusahaan kang dikontrol dening pemerintah. Bandara Ibu Kota kang dadi pusat operasi Air China, maskapai penerbangan nasional ing Republik Rakyat Cina, kang mabur marang sekitar 120 tujuan (ora kalebu kargo) saka Beijing. Hainan Airlines lan China Southern Airlines uga migunakaké bandara iki minangka hub dèwèké.

Saiki, Bandara Ibu Kota nduwéni telu terminal: Terminal 1 nglayani penerbangan domestik; Terminal 2 lan 3 nglayani penerbangan internasional.

Sejarah[sunting | sunting sumber]

Postage stamp showing the original Capital Airport terminal that opened in 1958
U.S. President Richard Nixon's Air Force One at the Capital Airport in 1972.

Bandara Beijing dibukak nalika 2 Maret 1958. Wektu iku bandara kasebut nduwéni 1 terminal cilik, kang digunakaké kanggo penerbangan VIP lan séwan. Nalika tanggal 1 Januari 1980, terminal kang anyar, paling gedhé, lan manéka warna dibukak kanti lawang-lawang pelayanan 10 nganti 12 pesawat terbang. Terminal iku luwih gedhé saka salah siji nalika tahun 1950, ananging nalika pertengahan 1990-an dianggep terlalu cilik. Terminal banjur ditutup kanggo renovasi sakwisé pembukaan Terminal 2.

Nalika akhir 1999, kanggo nandai peringatan 50 tahun ngadegé RRC, bandara diambakaké manèh. Iki terminal anyar dibukak nalika tanggal 1 November, lan dijenengi Terminal 2. Nalika tanggal 20 September 2004 Terminal 1 kang anyar dibukak kanggo pira-pira maskapai, kalebu penerbangan China Southern Airlines domestik lan internasional saka Beijing. Penerbangan maskapai liya domestik lan internasional isih beroperasi ing Terminal 2.

Salah siji landasan ketelu BCIA dibukak nalika tanggal 29 Oktober 2007, kanggo ngurangi kemacetan ing rong [[landasan lainnya.[3]

Èkspansi Liané , Terminal 3 (T3) rampung nalika Februari 2008, pas wektu Olimpiade Beijing. Iki ekspansi kolosal kalebu landasan pacu ketelu lan terminal liyané untuk Beijing bandara, lan jalur sepur marang pusat kota. Nalika pembukaané, Iki yaiku kang paling gedhe digawé struktur ing dunia sajroné hal amba tertutup, lan tengara utama ing Beijing makili kota China tumbuh lan ngrembaka. Ekspansi iki sebagian besar didanai dening ¥ 30 milyar pinjaman saka Jepang lan 500-yuta euro (USD 625 yuta) utangan saka Bank Investasi Eropa (EIB). Pinjaman iki kang paling gedhé kang pernah pernah diwènèhkè dening EIB ing Asia; persetujuan iku ditandatangani nalika KTT Cina-Uni Eropa kping wolu dianakakè nalika wulan September 2005.[4]

Berkat penyelenggaran minangka tuan rumah Olimpiade 2008 lan penyelesaian bangunan terminal anyar, Beijing Capital wis nggateni Tokyo Haneda dadi bandara tersibuk ing Asia andhedhasar kapasitas kursi kang dijadwalake.[5]

Maskapai Penerbangan[sunting | sunting sumber]

Penumpang[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Airport-dest-list

Kota kanti airlink internasional langsung ke Bandara Internasional Ibu Kota Beijing

Kargo[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Airport-dest-list

Peringkat internasional[sunting | sunting sumber]

[Gambar:Air China A340 B-2388.jpg|thumb|right|250px|Air China A340 lepas landas saka Bandara Ibu Kota]]

Lalu lintas Pangkat Tahun
Bandar udara menurut lalu lintas penumpang 2 2010
Bandar udara menurut pergerakan lalu lintas 8 2010
Bandar udara menurut lalu lintas kargo 16 2010

Statistik[sunting | sunting sumber]

Lalu lintas menurut tahun kalender
Penumpang  % Perubahan dari tahun sebelumnya Pergerakan Kargo
(ton)
2007[6] 53.611.747 399.209 1.416.211,3
2008[6] 55.938.136 Increase04.3% 429.646 1.367.710,3
2009[7] 65.375.095 Increase016.9% 487.918 1.475.656,8
2010[8] 73.948.114 Increase013.1% 517.585 1.551.471,6
Sumber: Administrasi Penerbangan Sipil Cina

Lihat pula[sunting | sunting sumber]

Cathetan sikil[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Bandar udara di Republik Rakyat Cina