Ballarat, Victoria

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Letak Ballarat di Australia

Ballarat kuwi salah sawijining kutha ing Australia. Kutha iki manggon ing kidul Australia. Penduduknya cacah-e 90.000 jiwa ing taun 2006.


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ballarat,_Victoria&oldid=825582"