Balap Karung

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Lelhomban balap karung ing Mesir

Balap karung yaiku lelombhan dolanan tradisional kang misuwur ing dina dadi utawa Dina kamardhikan Indonésia saha misuwur ing sakubenge panduduk kutha lan dusun ing tlatah jawa . Sajumlah paserta diwajibake mlebu ing bagean sak lan mlayu ing garis pungkasan.

Lombhan balap karung uga dit pendatang dariiru ing mancanegara uga melu mainake ing papan lelombhan . [1]

Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Situs Detik nyiarake uga nyebarake foto keikutsertaan lelombhan bangsa asing ing lelombhan balap karung.Diunduh ing tanggal 18 Agustus 2007 : 16:58 WIB
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Balap_Karung&oldid=831431"