Bajawa, Ngada

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Bajawa

Peta lokasi Kecamatan Bajawa
Provinsi [[{{{provinsi}}}]]
Ngada
Jembar wewengkon
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Pambuka[sunting | sunting sumber]

Kecamatan Bajawa iku salah sijining kecamatan neng Kabupaten Ngada provinsi Nusa Tenggara Timur.

Desa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Bali menyang: Kabupaten Ngada
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bajawa,_Ngada&oldid=811831"