Bahlika

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Para Bahlika (Hindi: बाह्लिक) inggih punika pendhudhuk Balikha, suku wonten ing jaman India kuno, punika dipun sebat wonten saklebeting Atharvaveda, Mahabharata, Ramayana, Purana, Vartikka saking Katyayana, Brhatsamhita, Amarkosha, prasasti kuno lan sapanunggalanipun. Asma sanesipun saking Bahlika inggih punika Bahli, Balhika, Vahlika, Valhika, Bahlava, Bahlam / Bahlim, Bahlayana saha Bahluva.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bahlika&oldid=834738"