Badan Kepegawaian Negara

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Badan Kepegawaian Negara, dicekak BKN, iku sawijining Lembaga Pemerintah Non Departemen Indonesia sing tugasé nglaksanakaké tugas pamaréntahan ing babagan manajemen kepegawaian negara. Kepala BKN wiwit tanggal 29 November 2002 diwengku déning Hardijanto.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.