Babo, Teluk Bintuni

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Babo

Peta lokasi Kecamatan Babo
Provinsi [[{{{provinsi}}}]]
Teluk Bintuni
Jembar wewengkon
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Pambuka[sunting | sunting sumber]

Distrik Babo iku salah sijining distrik (setingkat karo kecamatan) neng Kabupaten Teluk Bintuni provinsi Papua Kulon, Indonesia.

Desa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Bali menyang: Kabupaten Teluk Bintuni