Błażowa

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Błażowa
POL Błażowa COA.svg
Lambang Błażowa
POL Błażowa map.svg
Lokasi Błażowa
Katrangan cekak
Provinsi: Województwo podkarpackie
Jembar: 4,23 km²
Pedunung: 2.113 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: RZE
Alamat
balé kutha:
pl. Wolności 1


36-030 Błażowa

Situs wèb resmi: www.blazowa.itl.pl
Politik
Walikutha: Stanisław Najda


Błażowa iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 2.113 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Błażowa&oldid=817589"