Azad University Cross Team

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Azad University Cross Team
Informasi umum
Kode UCI AZC
Basis Universitas Islam Azad: Teheran, Bendera_Iran Iran
Didirikan 2007 (2007)
Riwayat jeneng
20072008
20092011
2012–saiki
Islamic Azad University Cycling Team
Azad University Iran
Azad University Cross Team
Werna tim Werna tim Werna tim
Werna tim
 
Kostum

Azad University Cross Team yaiku tim balap sepédah saka Iran kang asalé saka Universitas Islam Azad. Tim balapan ini ana wiwit taun 2007 kanthi jeneng Islamic Azad University Cycling Team, banjur ganti jeneng ing taun 2012 dadi Azad University Cross Team.

Ing Indonésia, tim iki ngukir prèstasi ing kajuwaraan balap sepédah internasional, yaiku Tour de Singkarak